Supermat

Physalis/Golden Inca berries

Disse er så sure! Og skrekkelig gode :D Da jeg var yngre hadde jeg et heftig kjærlighetsforhold til surt godteri. Men idag, etter mange år med slitsomme munnsår,mageknip og litt mer kunnskap om de...

Supermat - i beste fall lureri

Iblandt kommer man over artikler man bare må riste på hodet av. Slik som denne: Noen som har lest den?(trykk på bildet for å komme til artikkelen) Er det ikke litt sprøtt, at noen kan påstå a...

Super C-shot for å booste imunnforsvaret!

Jeg vil ikke bli syk. Men jeg tror jeg begynne å bli det. Så ikveld da jeg kom hjem fra trening med skallebank og rar halslaget jeg meg en C-vitaminrik smoothie etteroppskrift fra Supermatboken: S...

Supermat-tomatsaus som tilbehør

På supermat-kurset vi var på for noen dager siden fikk vi servert god mat, selvsagt med litt innslag av supermat. Som tilbehør fikk vi servert en hjemmelaget supermat-dressing over salatenog tomats...

Kurs i supermat med Sara Chacko

Ikveld var jeg på et interessant kurs med Sara Chacho som snakket om supermat.Veldig lærerikt! Kunne mye fra før da, men lærer jo alltid noe nytt. Og så er det litt gøy når Sara selv står og forkla...
Kine - Get juicing

Kine - Get juicing

25, Oslo

Hei! Denne bloggen startet jeg fordi jeg ville skrive ned tankene og meningene mine rundt ernæring og helse samtidig som jeg ville inspirere andre til en sunnere livsstil. Jeg vet at det jeg spiser og drikker ikke passer for alle fordi vi alle har ulike behov, men hvis jeg kan gi noen et dytt i riktig retning og kanskje inspirere deg til å lytte mer til kroppen din,så er det mer enn nok for meg. Selv lager jeg deilig juice med Phillips juicer,velger som oftest økologisk,elsker å danse for å holde meg i aktivitet,lager helst mitt eget godteri og har troen på både rawfood(på grunn av den høye næringsverdien),lavkarbo(på grunn av det stabile blodsukkeret og metthetsfølelsen som følger med en slik livsstil)og ayurvedisk kosthold(på grunn av at kroppene våre uten tvil har ulike behov) Men jeg følger ingen diett slavisk og er glad i 80/20 regelen. Stikkordet er balanse, og jeg eksprimenterer innenfor ulike retninger for å finne ut hva som passer best for min kropp. Mat er så mye mer enn noe som bare skal gi deg energi i en travel hverdag.Derfor er det lov å være litt kresen(eller sær,som sikkert mange vil kalle meg)-så lenge man ikke glemmer å kose seg med maten og NYTE :))

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits