24 timers juicedetox =)

Jey,da har jeg bevist for meg selv at jeg vertfall klarer et døgn på bare juice. Det var vanskeligst i starten, men etter et par runder med juice følte jeg meg egentig ganske bra. Så selv om det ble en juicy lørdagskveld på meg måtte jeg heldigvis ikke tidlig i seng pga.skallebank eller slapphet slik jeg så for meg på forhånd. Idag tidlig derimot var jeg ikke helt på topp,da ville magen ha frokost!  Planen var å holde ut til jeg skulle på trening siden det da var 24 timer siden jeg sist inntok en smoothie (som jo også er flytende føde, men som jeg ikke regner med i en juicedetox ;)

Senere på dagen skulle jeg i et møte og der ville jeg helst unngå rumle-mage. Tror heller ikke jeg hadde greid og få noe ut av treningsøkta uten å få i meg noe annet enn juice. Så da avsluttet jeg juicefasten med misosuppe og denne digge saken fra SmoothieXchange:

Resten av dagen har jeg spist "vanlig". Men jeg er ikke i tvil om at en 3 dagers juicedetox skal gjennomføres om ikke så lenge.Planen de neste dagene er å fortsette å drikke juice og smoothies hver dag. Kroppen er fortsatt i detoxmodus merker jeg. Jeg føler også at våren er den rette tiden å "rense opp i systemet" på...

 

Nå er det natta her. Håper dere får en juicy start på uka :))

5 kommentarer

Ragnhild

19.03.2012 kl.08:50

Yey, bra jobbet !!! :)

Og så artig at hjertet ditt (hihi) også har blitt bitt av juice-basillen! Det smaker jo sååå godt, og man kjenner at det virkelig er godt for kroppen!

imellomtiden

19.03.2012 kl.09:45

Så flink du er! jeg kjøpte meg en bok om en dagers juice faste... egentlig bare for oppskriftene men ble så overbevist etter å ha lest boka at jeg vurderer å prøve den... kansje jeg skal prøve med kortere detox perioder først for å se hvordan det går :P

Eirin

19.03.2012 kl.18:13

Yay, så flink du er! Kanskje jeg henger meg på når du starter på neste runde ;)

Kine - Get juicing

19.03.2012 kl.18:22

imellomtiden: Hvilken bok var det? :) Så spennende at du vil prøve:)

Frøken BitterSøt

20.03.2012 kl.21:42

Så flink du er! Har tenkt å prøve meg på en juice detox snart jeg også!

Skriv en ny kommentar

hits