let the juicing begin..

En av fordelene med å juice frukt og grønt er at kroppen slipper jobben med å fordøye fiber komponenter i maten. Juicemaskinen gjør rett og slett den jobben for deg, slik at grønnsakene blir til flytende,lettopptakelig og næringsrik MAT for kroppen, selv om det for noen sikkert føles merkelig å skulle drikke maten sin.Man forbinder jo gjerne mat med å tygge.Men å drikke maten er altså fullt mulig det også =D

I den grønne herligheten jeg akkurat drakk fikk jeg i meg masse godsaker fra brokkoli,selleri,ferskt hvetegress,fennikel,litt eple og squash, i tillegg til litt ingefær og gurkemeierot.

 Det smaker herlig og jeg vet det gjør bra for skrotten, så jeg har selvsagt lyst til å si at jeg lett kunne levd på dette;) Men kroppen trenger noen dager til å venne seg til å innta næring i flytende form isteden for fast føde. Så jeg skal ikke påstå at jeg føler meg mett,tvert imot! Akkurat nå føles det heller som om juicen skjerper appetitten min og magen kommer helt sikkert til å holde meg våken med rumlelyder inatt :-)

 

Har også tatt i bruk spirekassen igjen så om noen dager håper jeg det blir juice med nyspirede Alfalfa spirer :)

 Kommer sikkert mer juicy oppdatering her imorgen.Håper dere har en fin lørdagskveld :*

 

8 kommentarer

føler meg sunn bare ved å se på de bildene.. er smammelig lenge siden min siste juice!

Linn

18.03.2012 kl.08:08

Så spennende med juicedetox! Det er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Det er nok tøft for kroppen - men absolutt verdt det! Lykke til :) Du blir sunnheten selv denne helgen du da! Thihi

Ragnhild

18.03.2012 kl.10:57

Flinka :)

Hvordan var det med brokkoli i juice? Det har jeg lyst til å prøve!!

Fikk du sove på tom mage?

Elin

18.03.2012 kl.21:30

Deilig! ;-)

Kine - Get juicing

18.03.2012 kl.23:59

Ragnhild: ;) Jeg kjente ikke noe smak av brokkoli, sikkert fordi jeg hadde så mye annet oppi :)

Jeg "gruet" meg litt til å legge meg fordi jeg var redd for å ligge våken,klarer aldri å legge meg sulten. Men med litt ekstra B vitaminer som roer nervene og et par spray med naturlig søvndyssende Resque spray (fra Bach) så sovna jeg som et lite barn;) Så det gikk fint!!

Line

05.04.2012 kl.11:56

Hvor har du fått tak i hvetegress? :)

Jan

12.07.2012 kl.21:57

Lurer også på hvor du har fått tak i fersk hvetegress??

Kine - Get juicing

17.07.2012 kl.12:37

Jeg fikk tak i mitt på Røtter ,Jan :)

Skriv en ny kommentar

hits