:)

De siste dagene har jeg brukt en del tid på kjøkkenet, der jeg blandt annet har laget disse:

Sjoko-dinosaurer av hvit mandelsjokolade a la Mjuuugly! Mine ble ikke helt hvite siden jeg hadde litt yaconsirup oppi. Jeg fulgte heller ikke oppskriften 100%,men skulle nok gjort det for det ble litt mye smak av kakaosmør i disse. Men å bruke hvitt mandelsmør i sjokolade er noe jeg kommer til å gjøre igjen,altså. Det var (nesten) vellykket hvit sjokolade,det!! :)) Supert om man ikke vil bruke cashewnøtter.Hjemmelaget dipp er noe jeg ikke får nok av for tiden. Da er det kjekt med små søte glass som man kan fylle på! Selleristang og dipp,mmmm!Har hamstret litt grønt som skal brukes til juicing de neste dagene. På Centra rett ved Colosseum kino på Majorstuen har de ganske bra utvalg i frukt-og grønt avdelingen, og prisene er også fine! Denne øko.brokkolien kosta 19 eller 20 kr. der, mens på Røtter må du faktisk betale det dobbelte! Gurkemeierot hadde de også på Centra. Den skal også juices tenkte jeg ;)

Så nå er jeg nesten klar for 100% juicing! Hadde deilig juice som frokost idag men har litt ærend og viktige greier jeg må få gjort så jeg innser at jeg  må supplere med smoothies og lett mat idag før jeg starter med "100% juice prosjektet" imorgen. Da har jeg frihelg så det passer fint! (Og så hadde jeg litt dipp+dinosaurer igjen som måtte spises;) )

Igår så jeg filmen Fat Sick and nearly Dead , som handler om denne mannen her som levde på kun juice i 60(!)dager:Se den du også hvis du trenger litt juicy inspirasjon ;) Hvis en mann som har levd på junkfood og ikke beveget skrotten på flere år kan klare 60 dager på juice, så skal vertfall jeg klare 3 dager...;)

4 kommentarer

Eirin

16.mar.2012 kl.13:27

Ooh, den må jeg se! :)
har bare sett reklamen for den filmen.. må kansje de den! god helg :D

Frøken BitterSøt

16.mar.2012 kl.20:27

Hmm sjokolade og juice <3 <3 <3

God helg! :)

Ragnhild

17.mar.2012 kl.17:00

Hihi, det er sant! Klarer han 60, klarer du garantert 3!! Men samtidlig tror jeg de første dagene er de tøffeste, så du er superflink om du klarer 3 også! :) Lykke til!

Såå skjønne sjokoladeformer du har!! de ønsker jeg meg også! Og den oppskriften må jeg prøve snart!

God helg, og god juicing ;)

Skriv en ny kommentar

hits