Raw superfood protein

I min siste iherb bestilling lå en pose med Sun Warrior risprotein og jeg har vært ganske gira på å prøve dette super-proteinpulveret! Har hørt mye bra om det og håper det lever opp til mine forventninger;)

Slik ser det ut:

 


Fix,ferdig blandet i min favorittshaker fra Supernature (ikke bare fordi den har fin farge men fordi ALT jeg blander blir helt klumpfritt i denne!) Her har jeg blandet det ut i en blanding av rismelk og soyamelk + litt lecithin og kiselpulver. Blandingen ble litt tykk - tror jeg må fordele dagsdosen litt og ikke ta alt samtidig.Men ellers smakte det ikke verst! Den varianten jeg har bestilt inneholder stevia og vanilje, mens den vi selger i butikken her hjemme er uten noe tilsatt. Grunnen til at jeg ville ha denne var at jeg har hørt at risprotein smaker litt vemmelig(verre enn hemppulver) og vil ikke ødelegge smoothiene mine med det... så derfor,vanilje it is!

Hvorfor risprotein?

Risprotein er et allergivennlig alternativ. Det er enklere å fordøye enn andre plantebaserte proteinpulvere (soya eller erter) og er også en fullgod, laktose- og kaseinfri erstatning for pulver av melkeprotein (myse/valle). Sun Warrior raw risprotein er laget av hele,brune,spirede riskorn som utgjør et silkemykt,lettfordøyelig pulver som er enkelt å løse opp. Det er rawfood pågrunn av den skånsomme fremstillingsmetoden.(lav varme-under 42 grader)

Tenkte å teste en supersmoothie basert på risprotein som jeg kom over på greenkitchenguide.blogspot.com idag, superfin blogg som jeg ikke har vært innom tidligere.

 Idag har det vært IIIIIS kaldt i Oslo og jeg har planer om å tilbringe resten av kvelden innendørs. Brrr.

Ønsker dere en kjempefin helg! :)

 

 

 


 

8 kommentarer

jeg har faktisk enda ikke prøvd meg på dette proteinet. jeg liker at shakene er tykke :9

Eirin

05.feb.2012 kl.12:02

Hmm, kanskje jeg skulle prøve dette neste gang. Er det slik at du smaker pulveret? Eller..at drikken får pulverkonsistens? Bruker Raw Protein av og til, og der kjenner du virkelig at du drikker pulver. http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Protein-Beyond-Organic-Protein-Formula-22-oz-622-g/22343?at=0

Kine - Get juicing

05.feb.2012 kl.12:09

Eirin: Her hadde jeg en del oppi så jeg kjente det ja.Skal prøve igjen i smoothies og si hvordan det ble da:)

Ragnhild

05.feb.2012 kl.15:44

Åh, Sun Warrior har jeg vurdert å bestille så mange ganger! Føler det er et mye sunnere produkt enn veldig mange andre proteinpulver!

Veronica O.

07.feb.2012 kl.17:39

Dette inneholder vel ingen ulovlige ingredienser? Blir så skeptisk til å bestille så lenge flere pakker har blitt stoppet i tollen.

Kine - Get juicing

07.feb.2012 kl.22:35

Veronica: Eneste som er tvilsomt av ingredienser er stevia, men det får man jo bestilt fra Iherb uten at det blir stoppet så det skulle ikke være noe problem..men det ble over 200 så jeg måtte betale noe toll utenom da.

marerita

02.mar.2012 kl.14:24

Hvor mye betalte du totalt tror du?

Kine - Get juicing

02.mar.2012 kl.17:17

marerita: det ble vel litt over 400 med frakt+toll...450 kanskje? Nå har prisen steget på dette proteinet på helsekost her hjemme så nå svarer det seg vertfall å bestille på nett=)

Skriv en ny kommentar

hits