naturlig mintgrønne negler ;)Organic glam heter denne neglelakken og ut i fra navnet skjønner du sikkert at den er naturlig og uten skadelige kjemikalier. Det er for meg et stort pluss i seg selv, men et enda større pluss er jo at den i tillegg er lett å legge på,tørker raskt og gir fin farge.(Det må vel nevnes at jeg hadde litt hastverk da jeg bestemte meg for å lakkere neglene mintgrønne,så den ble lagt på i en fei. Den kommer derfor ikke heeelt til sin rett på dette bildet ;)

 Jeg fant min mintgrønne neglelakk på Gimle parfymeri på Frogner, og fargen gir meg virkelig vårfølelse Finnes også i flere forskjellige glade farger, og selvsagt også i mer diskré farger for de som ikke ønsker pastellfargede negler:

 

 Bildet er linket og lånt av gimleparfymeri.wordpress.com

 

 Liker du mintgrønn?

 

:)

8 kommentarer

Eirin

07.feb.2012 kl.23:45

Den fargen er så fin på solbrun hud! :)

A little bit of all that's sweet

08.feb.2012 kl.00:20

Pastellfarger er jo inn igjen, og jeg synes det er stilig å bruke neglene som en accessorie med flotte farger :) Den så nesten turkis ut på bildet.

lifebylillan

08.feb.2012 kl.00:56

Mintgrønt er veldig fint :) Kommer til å bruke det mye denne våren

Kine - Get juicing

08.feb.2012 kl.10:18

Eirin: ja den blir ekstra fin på sommeren ;)

den ser litt turkis ut ja men går mest mot lysgrønt. fargen heter aqua ;)
ja,men har aldri prøvd det på neglakk. har noen slike jakker :D

Ragnhild

08.feb.2012 kl.14:52

ELSKER fargen!! Så utrolig fin! Og man må jo bare elske alt som er naturlig og bra :D Skal innom det øko parfymeriet på Gimle neste gang jeg drar til Oslo :) Takk for fint tips!!

Veronica O.

08.feb.2012 kl.17:30

SV: Mangoen smakte og luktet rett og slett drit ekkelt. Jeg synes sjokoladene, spesielt den med espresso i, smaker nam, bare dumt den inneholder sukker. Men skal du like denne bør du like mørk sjokolade;) Er lei av hele tiden å skulle tenke på hva jeg kan/ikke kan bestille pga ingrediensene, men sånn er det nå.

Fine negler forresten=)

Frøken BitterSøt

08.feb.2012 kl.20:24

Kult! Nå er det bare å løpe og kjøpe!

Skriv en ny kommentar

Kine - Get juicing

Kine - Get juicing

25, Oslo

Hei! Denne bloggen startet jeg fordi jeg ville skrive ned tankene og meningene mine rundt ernæring og helse samtidig som jeg ville inspirere andre til en sunnere livsstil. Jeg vet at det jeg spiser og drikker ikke passer for alle fordi vi alle har ulike behov, men hvis jeg kan gi noen et dytt i riktig retning og kanskje inspirere deg til å lytte mer til kroppen din,så er det mer enn nok for meg. Selv lager jeg deilig juice med Phillips juicer,velger som oftest økologisk,elsker å danse for å holde meg i aktivitet,lager helst mitt eget godteri og har troen på både rawfood(på grunn av den høye næringsverdien),lavkarbo(på grunn av det stabile blodsukkeret og metthetsfølelsen som følger med en slik livsstil)og ayurvedisk kosthold(på grunn av at kroppene våre uten tvil har ulike behov) Men jeg følger ingen diett slavisk og er glad i 80/20 regelen. Stikkordet er balanse, og jeg eksprimenterer innenfor ulike retninger for å finne ut hva som passer best for min kropp. Mat er så mye mer enn noe som bare skal gi deg energi i en travel hverdag.Derfor er det lov å være litt kresen(eller sær,som sikkert mange vil kalle meg)-så lenge man ikke glemmer å kose seg med maten og NYTE :))

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits