Enkel og fargerik lunsj

Salat er genialt å ha til lunsj, og kan varieres i det  uendelige! Siden man spiser med øynene også er det viktig at maten ser god ut, og da er en fargerik salat et bra alternativ;)

I denne salaten brukte jeg masse ruccula(som inneholder bitterstoffer,fint for fordøyelsen!) hjertesalat,perletomater,granateple,pinjekjerner,pasjonsfrukt,olivenolje og sitron. Frisk og syrlig smak og enkelt å mikse sammen. Eneste som muligens tar litt tid er å grave ut granateplekjernene ;) Pleier også ha avokado i salaten for å gjøre den mer mettende men nå for tiden foretrekker jeg å spise avokadoen som den er, med skje, krydret med salt og pepper og noen dråper sitron :) En annen ting som mangler er hempfrø(proteinkilden), men de ligger hjemme i Oslo.. I hjerteglasset er det forresten en shot med aloe vera juice, som skal tas før maten ;)

Idag sov jeg aaaltfor lenge, jeg som skulle tidlig opp. Så jeg føler meg mildt sagt litt daff. Men skal nok få til en pasientsamtale for det (øver meg på familiemedlemmer til eksamen i behandling av livsstilssykdommer, gruuuuer meg til muntlig!!)

Håper alle har en fin fredag den 13. ;)

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Ja det var salaten sin det! Skikkelig helse i hver munnfull. Kos deg med sjokkis og pensumlesing! God helg! :*

Hege

13.jan.2012 kl.17:24

Virkelig fargerik og frisk salat! yum :D

Ragnhild

15.jan.2012 kl.14:05

Helt enig! Jeg spiser veldig med øynene, og vil altid at maten min skal se fresh og fristene ut :) Salaten din ser kjempegod ut! Er så glad i granateple i salat :)

Skriv en ny kommentar

Kine - Get juicing

Kine - Get juicing

25, Oslo

Hei! Denne bloggen startet jeg fordi jeg ville skrive ned tankene og meningene mine rundt ernæring og helse samtidig som jeg ville inspirere andre til en sunnere livsstil. Jeg vet at det jeg spiser og drikker ikke passer for alle fordi vi alle har ulike behov, men hvis jeg kan gi noen et dytt i riktig retning og kanskje inspirere deg til å lytte mer til kroppen din,så er det mer enn nok for meg. Selv lager jeg deilig juice med Phillips juicer,velger som oftest økologisk,elsker å danse for å holde meg i aktivitet,lager helst mitt eget godteri og har troen på både rawfood(på grunn av den høye næringsverdien),lavkarbo(på grunn av det stabile blodsukkeret og metthetsfølelsen som følger med en slik livsstil)og ayurvedisk kosthold(på grunn av at kroppene våre uten tvil har ulike behov) Men jeg følger ingen diett slavisk og er glad i 80/20 regelen. Stikkordet er balanse, og jeg eksprimenterer innenfor ulike retninger for å finne ut hva som passer best for min kropp. Mat er så mye mer enn noe som bare skal gi deg energi i en travel hverdag.Derfor er det lov å være litt kresen(eller sær,som sikkert mange vil kalle meg)-så lenge man ikke glemmer å kose seg med maten og NYTE :))

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits