...og første innlegg i 2012!

Det ble litt av en pangstart på nyåret for min del siden jeg hadde meldt meg frivillig til å bli med på varetelling mandags morgen OG onsdags morgen, dvs.jeg måtte opp fra senga kl.6 begge dagene. Det er tiiidlig for en ikke-morgenfugl :)

 Jeg tenkte egentlig at første innlegget i 2012 skulle være en oppsummering fra den siste tiden, men istedet blir det en bokanbefaling. Jeg fikk en bok om Chakra mat  til jul og må virkelig si at den anbefales, spesielt for de som ønsker å se på mat,helse og kropp på en mer helhetlig måte. Det handler mye om mat og farger (hvordan bla. fargen på maten kan påvirke  energisentrene  i kroppen din) og om mat og følelser. Mye interessant og en litt annerledes måte å se på mat på. Jeg liker også at de refererer til både supermat og ayurvedisk medisin i boka, og at de tar utgangspunkt i at alle er unike og at ikke samme diett fungerer for alle. Vil du ha flere grunner til hvorfor du bør spise klorofyllrike og mørkegrønne alger/gress er det vel verdt å ta en titt i denne altså ;)

Denne er det:"Rett mat for rett chakra kan helbrede emosjonelle og fysiske plager som kroppen har holdt fast ved i lang tid."

Spennende og lærerikt er det vertfall. Jeg er ikke ferdig med boka selv enda men kommer nok tilbake til dette etterhvert som jeg får testet oppskrifter/tips som står bakerst i boka ;)

2 kommentarer

oh! den boken vil jeg lese. var jo veldig into aurveda i 08. :) håper varetellingen gikk bra :D

Kine - Get juicing

05.jan.2012 kl.23:20

Ja det bør du:) Det er ikke et direkte fokus på ayurveda men det er tatt utg.punkt i samme helthetlige syn på hvordan maten påvirker oss.. love it =))

Skriv en ny kommentar

hits