inBalance helsecruise 24.-25 .sept.

Sist innlegg handla om at jeg hadde utroolig lyst å dra på helsecruise. Og det gjorde jeg jammen! Ikke noe jeg angrer på;) Har hatt en utrolig fin helg med inspirerende foredrag,behagelige+litt "skumle" behandlinger og lite søvn. Det ble knapt med tid for det var så mye jeg ville gjøre, så det ble til at vi løp rundt fra det ene til det andre og så vidt fikk skvist inn litt tid til spising innimellom.

Utreisekvelden starta med middag og underholdning før det var klart for meditasjon under åpen himmel på toppdekk. Jeg hadde pakka med ullundertøy og stor lue for anledningen...

Det ble lite søvn den natta, men neste morgen var vi likevel delvis oppegående og klare for Zumba og Yoga kl.8. Deretter bar det rett på dagens første foredrag som handlet om lavkarbo. Anita Breivold (jobber bla.for mat og helse magasinet) er over 50 år men holder seg utrolig bra for alderen og ser over gjennomsnittet sunn,frisk og opplagt ut. Hemmeligheten hennes er lavkarbo kosthold kombinert med friluftsliv, noe hun formidlet på en veldig fin og forsåelig måte. Inspirerende! Jeg skal også være så sprek om 30 år;) Deretter gikk det i ett med diverse foredrag om Mindfulness(viktig!),matintoleranser, musikk og stemme som helbredende midler og rawfood minikurs. Sistnevnte gikk jeg glipp av, men jeg fikk gjort noe som var enda mer viktig for meg; tatt matintoleransetest som jeg nå må vente i noen uker på før jeg får se resultatet.

Tettpakket program:

Min herlige reisepartner (mams) og meg,spente på det vi har i vente..Klare for foredrag...

Peter Svenning demonstrerer  her hvor viktig det er å være tilstede i sitt eget liv..:)

Handlenettet ble etterhvert fylt opp av brosjyrer,gratis helsemagasiner og bøker av foredragsholderne..Sitter igjen med masse inntrykk men det viktigste er at jeg har fått masse inspirasjon til å fortsette og utforske kropp,sinn,mat og helse! Og ikke minst at jeg har lært noe om kroppen min som jeg ikke var klar over etter de ulike behandlingene jeg prøvde. Om noen uker mottar jeg svar fra matintoleransetesten og da blir det enda flere matvarer å sette spørsmålstegn ved, tenker jeg. Men det blir bra å få svart på hvitt hvilke matvarer som virker mest negativt på kroppen min ettersom jeg har hatt mistanke om at det er en del jeg reagerer på.

Burde egentlig vært full av energi etter denne inspirerende helga,men det har blitt lite søvn og jeg trenger litt tid på å fordøye alle inntrykkene jeg sitter igjen med. Håper og tror at helsecruise arrangeres igjen neste år også, og vil anbefale absolutt alle som er interessert i helhetlig helse å delta! :))

Og til slutt - fire hovedprinsipper for å skape det livet du ønsker deg ved å være tilstede og leve fra hjertet:Masse inspirasjon, masse kjærleik!! ♥ Ønsker alle en finfin start på uka!

6 kommentarer

lovelyliller.com -

26.sep.2011 kl.17:06

hærlig. hadde veldig lyst å dra selv! kan du fortelle litt mer om dette med kyllingkjøttet? er nyskjerrig på hva du lærte :D jeg prøver nemlig å lære meg å spise nettopp kylling/kjøtt igjen.

Silje Silje

26.sep.2011 kl.21:34

Så kult! Det så spennende ut, jeg er glad på dine vegne at du dro :-)

Veronica

27.sep.2011 kl.17:00

Det hørtes jo veldig artig ut da!!! Må få sjansen til noe sånt selv en gang. Helt klart.

Hanne

28.sep.2011 kl.17:05

Så flott du dro!! Hørtes herlig ut med meditasjon under åpen himmel :)

Kine - Get juicing

04.okt.2011 kl.18:19

Lovelyliller: Det gjaldt kylling og oksekjøtt. Var til behandling hos en som driver med biophoton terapi og han fant ut at jeg hadde en bakterie som førte til mye kluss i magen osv. Han sa at man burde velge andre typer kjøtt enn kylling og okse, for disse var ikke bra,hovedsaklig pga.disse skadelige bakteriene. Så veldig mye mer utdypende snakket han ikke om det, men for meg var det ekkelt nok å vite at jeg har fått en bakterie som skaper masse problemer ved å spise kylling/oksekjøtt,noe jeg har spist masse av. I tillegg så jeg filmen FOOD inc rett etterpå...og da tok jeg valget. Ikke mer kylling på meg =)

SpiseElskeLeveNaturlig

17.okt.2011 kl.15:48

Så gøy at du dro! Tenkte det samme selv for det så utrolig bra ut :) Food Inc er en bra dokumentar, det frister lite å spise kjøtt etter den... Ha en fin dag :-)

Skriv en ny kommentar

Kine - Get juicing

Kine - Get juicing

25, Oslo

Hei! Denne bloggen startet jeg fordi jeg ville skrive ned tankene og meningene mine rundt ernæring og helse samtidig som jeg ville inspirere andre til en sunnere livsstil. Jeg vet at det jeg spiser og drikker ikke passer for alle fordi vi alle har ulike behov, men hvis jeg kan gi noen et dytt i riktig retning og kanskje inspirere deg til å lytte mer til kroppen din,så er det mer enn nok for meg. Selv lager jeg deilig juice med Phillips juicer,velger som oftest økologisk,elsker å danse for å holde meg i aktivitet,lager helst mitt eget godteri og har troen på både rawfood(på grunn av den høye næringsverdien),lavkarbo(på grunn av det stabile blodsukkeret og metthetsfølelsen som følger med en slik livsstil)og ayurvedisk kosthold(på grunn av at kroppene våre uten tvil har ulike behov) Men jeg følger ingen diett slavisk og er glad i 80/20 regelen. Stikkordet er balanse, og jeg eksprimenterer innenfor ulike retninger for å finne ut hva som passer best for min kropp. Mat er så mye mer enn noe som bare skal gi deg energi i en travel hverdag.Derfor er det lov å være litt kresen(eller sær,som sikkert mange vil kalle meg)-så lenge man ikke glemmer å kose seg med maten og NYTE :))

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits