Ny(e) juicer(e) i hus!!

Halv pris på Philips juicer hos lefdal er ikke dumt! Igår var siste tilbudsdag og det måtte jeg bare benytte meg av. I tillegg til å kjøpe en ny juicer til meg selv (siden den jeg hadde er fra et annet merke som ikke er fullt så bra+ at den lager skumle lyder når jeg bruker den...) klarte jeg å lokke mams til å kjøpe en også. Jeg må bare lære henne hvordan hun skal bruke den slik at hun ikke gjemmer den bort... helst skal man jo få i seg minst et glass fersk juice hver dag ;)

Denne varianten er det:

 

 

Og med den kan du lage slike fantastiske og barnevennlige(!) juicer som er proppfulle av næring og smaker DIGG :

I disse juicene er det både spinat,eple,ingefær,lime,selleri, rødbete og avokado.

 Mitt lille problem blir å frakte juiceren til Oslo siden jeg befinner meg i Stavanger for øyeblikket.. Har  akkurat kommet hjem fra Kreta og må si jeg synes det er nokså kaldt her hjemme. Høsten har liksom kommet for fullt på bare noen uker. Når jeg kommer tilbake til Oslo er det full gang igjen med bacheloroppgave, jobb og dansing. Og så må jeg flytte i løpet av måneden. Mye som skjer, men tror det blir en bra høst  jeg :-) Særlig med ny fin juicemaskin som garantert skal bli flittig brukt i høst!

 

Stikkord:

5 kommentarer

Hanne

03.sep.2011 kl.11:17

Gratulerer med ny juice maskin! :)

lovelyliller.com - giveaway nå!

03.sep.2011 kl.17:32

genialt med halv pris! Gratulerer med ny juicer :D det er virkelig kjekt!

Ida

03.sep.2011 kl.20:18

Søren at jeg ikke visste om tilbudet, for da hadde det blitt en juicer på meg også! Tror jeg må følge med på lefdal og elkjøp litt framover :-)

04.sep.2011 kl.00:49

kjekk juicer det :) Den er i hus her og. Må prøve å komme inn i en god juice-rutine igjen :)
Er det bachelor ved AMH?

Kine-get juicing

05.sep.2011 kl.21:54

Hadde tenkt å tipse om tilbudet på bloggen men vips så ble det glemt og innlegget ble ikke posta før etter tilbudet var over..=/ Bachelor på Bjørknes høyskole:)

Skriv en ny kommentar

hits