Månedsoppdatering for Mai

Jeg prøvde å poste et månedsoppdaterings-innlegg for en stund siden. Det forsvant plutselig før jeg fikk posta det og jeg orka ikke skrive alt på nytt.Før nå. For nå er jeg ferdig med eksamener og har jobbfri en stund, og merker så vidt at blogglysten kommer snikende tilbake...:)

Istedet for en Mai-update får det heller bli en liten update fra den siste tiden! Juni er jo snart over også....

 

Noen glimt fra mai/juni:Jeg har ryddet ut og flyttet fra denne leiligheten i Nydalen....


Til denne mini-kaos-hybelen nesten i sentrum:

 Her er det ikke noe eget kjøkken, og ikke egentlig noe sted å plassere verken juicemaskin,blender eller de 40 forskjellige tetypene mine. Men på plussiden har jeg en stor Helios butikk som nærmeste nabo og det sentralt nok til at jeg kan gå til og fra byen(når eg tør....skummelt på kveldstid!)

 

Jeg har også vært hjemme i Sandnes og slappet av og der er det gode muligheter for å gjøre aktiviteter som å f.eks rocke i  pysjen på terrassen...

 
Eller å gjøre mer avslappende ting som å ta sjoko-maske og nyte sola...Jeg har vært i 40 årsdag til min super-storesøs:Der jeg fikk et festlig bordkort laget spesielt til meg + Cava og massevis av god mat...Har vel et svakt minne om å ha spist en del E--stoffer som barn ja;) Det var da surt godteri gjorde livet verdt å leve!!

 

I Oslo har jeg prøvd ut en ganske ny frisørsalong; Gevir:For noen måneder siden prøvde jeg jo en hjemmefarge fra Tints of nature, som er et mer naturlig alternativ til vanlig hårfarge. På Gevir bruker de også naturlige produkter, og resulatet blir naturlig nok enda bedre enn hjemmestriping. Her ser det egentlig nokså lyst ut men det er mer spill i det enn det var før, og mørkere innerst.Jeg anbefaler stedet og kommer til å gå dit igjen! :)Ellers har jeg lite bilder fra mai og juni så jeg avsIutter her..

Men en ting til: løpet av den siste tiden har jeg også opplevd å finne personlige bilder fra bloggen min på andres blogger. Da kan man like gjerne la være å blogge synes jeg, hvis man må stjele andres personlige bilder uten en gang å oppgi en link til hvor man har funnet bildet...! Inte okej!! Antar at de fleste som blogger og legger ut egne bilder er enige i dette....

Natta:-)

 

 

3 kommentarer

nando

21.jun.2011 kl.03:22

Ja,det var lit av en jobb å pakke alle tinga tinga dine,på så kort tid!:p

Men nå skal vi også få naturlige produkter på jobben,så da får du komme til meg!hehe... ;)

Sove godt :)

Kine-getjuicing

21.jun.2011 kl.18:07

hehe.Var en annen frisør som spurte hvor jeg hadde stripa håret for hun var imponert over hvor bra de hadde gjort det, så jeg vet ikke om jeg tør sjansen på å bytte..;)

lovelyliller.com

22.jun.2011 kl.19:08

<3

Skriv en ny kommentar

hits