Lakseburger og linser VS briller...

Idag laget jeg lakseburgere, og gjett om det ble en god middag! Laget de etter oppskriften på lavkarbobloggen Lilalife , hun legger ut så mange inspirerende oppskrifter! Skal innrømme at jeg ikke er sånn kjempe kreativ på kjøkkenet selv, så når jeg lager laks, blir det som regel ikke noe mer hokus pokus enn at jeg steker laksen...:) Men siden jeg hadde det meste av ingrediensene til lakseburgere i hus, måtte jeg bare prøve disse. Og jeg angrer ikke...De ble vanvittig gode på smak, selv om det ikke ser så delikat ut på bildet.. Hvitløk,revet ingefær,gurkemeie krydder,litt lime blandet sammen med finhakket laks. Se oppskriften her.  Jeg kommer garantert til å lage dette igjen! Kjempe enkelt og godt. Pleier som regel å ha ltit søtpotet e.l til når jeg lager laks, men det gjorde ikke noe at jeg hopper over det idag siden jeg laget flere burgere enn jeg greide å spise. Da vet jeg at det blir en god lunsj imorgen også!:)

 

Før jeg kom meg ut døren idag brukte jeg unødvendig mye tid på å sitte å kikke frustrert inn i dette speilet...jepp,har fått meg linser men det tar tid å bli vandt med å pirke seg selv på øyet. Tårene renner fortsatt like mye som da jeg testet det ut hos optikeren...

 Nå er de på, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få de ut.Joda, jeg har en bruksanvisning,men jeg liker ikke å pirke på øyet!

...så det hadde vært fint om noen ville prøve og overtale meg om at jeg kler briller slik at jeg kan droppe linsene! ;)

 

Det skal fortsatt mye overtalelse til for at jeg skal bli komfortabel med å bruke briller offentlig, men hvis noen sier at jeg ser ti ganger smartere ut med briller på enn uten, så kanskje..

:)

 

12 kommentarer

Mjuuugly

15.sep.2010 kl.21:26

Du er kjempefin med briller, men jeg kan trøste deg med at linser er en vanesak. Etterhvert kan du ta de av og på i mørket, med venstre hånda mens du holder pusten og teller til tjue. Hihi :)

Veronica

15.sep.2010 kl.21:28

Er jo så mye interresant å velge i når det gjelder briller! Er mange som sier jeg ble mye bedre med de jeg har nå: mangler innfatning "nederst", så er liksom bare svart ramme øverst på glassa, nesen og stengene... er ikke så "synlige"...

Takler ikke ideen på linser, + jeg kommer garantert å miste dem en dag og gå rundt halvblind, (ok jeg er ikke SÅ nærsynt, men uansett), og jeg er så sær at jeg leser bedre lengre tekster (f eks bøker, ikke pc, for da er skjermen lengre unna uansett, bøker sitter jeg med oppi haka, sammenkrølla i stolen ikke sant...) bedre uten briller. Skulle jeg vært på skolen og pirke ut linsene hele tida da hahaha!

Ser jo uansett bedre med briller ut enn å grine hele tida da! Våren er forresten bra tid å bruke briller vissnok for det stoppe litt pollen inn.. ser jo hvordan brillene ser ut etter noen timer ute så jeg tror på det. skulle det flydd inn på øya så skulle jeg grått jeg og...

Kine - get juicing

15.sep.2010 kl.21:33

Mjuuugly: Veldig betryggende!ser frem til det går så lett..:D

Veronica: er også sterkt redd for at jeg kommer til å miste dem ja..hehe

IDAA <3

15.sep.2010 kl.22:20

linser, skal begynne med linser snart, bruker briller nå.. men brillene mine er sånne fjortissbriller som ikke ser ut som ordentlige briller, da <3

Nettisen

15.sep.2010 kl.22:21

Briller er best, helt klart. Jeg er en av de som ønsker seg det. Har brukt briller uten styrke og elsker det :-)

Det er vel sikkert som at vi med stritt hår ønsker oss krøller, men jeg synes nå briller er genialt, og så mange kule man kan velge mellom:-)

Ingrid

15.sep.2010 kl.23:10

????????? Trodde vi var venner her jeg???? Men nå la jeg deg ihvertfall til :o)

Jooooo, du var kjempefin med briller, jeg mener det!!! Trenger ikke surre deg borti linser i det hele tatt :-D

Natta fra meg

lovelyliller

15.sep.2010 kl.23:15

ÅH NAM

Lilli

15.sep.2010 kl.23:26

Foretrekker linser selv, men det var utrolig ekkelt med de i begynnelsen husker jeg. Klarte til og med å rote bort linsene inni øyet og endte på legevakta, oida nå skremmer jeg deg kanskje..

Men etter å ha brukt linser så klarer jeg rett og slett nesten ikke bruke briller lenger. er så utrolig ubehagelig rett og slett.. Det å ta av og på linsene er noe man venner seg til :)

Kine - get juicing

15.sep.2010 kl.23:46

Lilli: uæææ, det er akkurat sånne ting jeg ikke vil høre!:P

håper det går seg til ja!

Aaron

16.sep.2010 kl.02:00

Hi there! I need some more healthy tips please! Any tips for a slight hangover? Usually, I suffer no adverse effects from a few beers, so maybe it's not a hangover, I've eaten very healthy, and have had like 11 cups of strong black coffee today and am still tired as heck. I don't know why or how it's possible. Also, I slept reasonably well, and even took a vitamin. Just want to like 'shake it off' this sleepy, unenergetic mood. Thanks in advance.

Have a good day!

Kine - get juicing

16.sep.2010 kl.13:10

aaron: hmm..maybe chlorella (detox) and lots of green tea(energy without the "blood sugar fall"!?)+ water will do the trick.. :)

Aaron

16.sep.2010 kl.20:47

Thank you! I feel 100% better and just slept like a rock later on. I should start drinking some green tea to replace some of the coffee. Also not going to drink "Miller Lite" brand of beer anymore, I think there's something about the process of making 'light' beer that doesn't agree with me, the same thing happens to my brother who won't drink it either.

By the way, I love your header,

thanks again sweetie!

Skriv en ny kommentar

hits