Jeg er stille fordi jeg er hjemme på ferie igjen...

Om sommeren blir jeg lesehest. Som vanlig holder jeg på med flere bøker på en gang, og akkurat nå er Tusen strålende soler en av dem...anbefales!
Hjemtur byr på båtliv. Heldigvis har jeg en paps som eier en fin liten båt. Jeg elsker sjøen, selv om jeg ikke er den hyperaktive badenymfen jeg var før...


Mams koser seg i baksetet.Søkkrik...


..og med sløyfebånd rundt hodet. Dagens male-anntrekk... plutselig skulle huset pusses opp, og hvem er vel bedre til å sette i sving med malekosten enn klønete meg. Trenger ikke si mer enn at det er fort gjort å glemme ut at du akkurat har malt ute på terrassen og løpe ut barføtt før det har fått tørket..
Ellers er det Glamat i Stavanger,men det har jeg lite bilder fra for der var det kaos, og maten jeg smakte på var ikke så mye å skryte av...


Og obligatoriske kveldsturer rundt bygda med Miss brun og Miss blid ....
Og obligatoriske spillekvelder med Miss blid 2 og lille linselusen.Rosa-idyll.Juli nærmer seg slutten og det betyr straks tur til Mallorca! Jeg, min kjære og tre andre drar natt til søndag. Skal bli godt å kunne ligge å steke seg i mer enn tre kvarter i strekk, her hjemme forsvinner sola bak skyene før jeg rekker å bli solbrent.Håper alle koser seg i "sommervarmen" ;)

Stikkord:

6 kommentarer

Frk Fryd

29.jul.2010 kl.16:34

Altså...eg trene i den t-skjorten!..eller trente.. ;-P

Kine

29.jul.2010 kl.16:49

Frk fryd: me har to, remember? ;)

Warunee

29.jul.2010 kl.22:51

Herlige bilder. Skikkelig sommerstemning :)

Frk Fryd

30.jul.2010 kl.01:17

I do now! :)

bigsis

30.jul.2010 kl.22:00

jeg er både brun og blid... men hvor er bena mine?

Lise

30.jul.2010 kl.23:58

Hei! Jeg sender deg ett kjapt spørsmål fordi jeg ikke vet hvem andre jeg skal spørre, og fordi du er den eneste helsebloggeren jeg leser som bruker juicer ;) Jeg har lyst å prøve meg på en detox-kur, men vil gjøre det uten tilskudd, piller, o.l. Det jeg lurer på er om du ville anbefalt en detox bestående av bare frukt og grønnsaker (som juice, smoothie, osv)? I så fall hvor lenge? Håper du har ett godt tips til meg :)

Skriv en ny kommentar

hits