Her bor jeg

Noen ganger tenker jeg at det hadde vært fint å bo midt i Oslo sentrum. Men egentlig er jeg veldig fornøyd med der jeg bor nå. Nydalen har egentlig alt , og jeg skjønner godt hvorfor det har blitt ett veldig attraktivt område å bo i. Vi bor ett stykke fra sentrum - men likevel er det bare 10 minutter unna med tbane. Storo shoppingsenter er også rett rundt hjørnet, og der har de det meste. I tillegg bor vi nær Akerselva med finfine turstier rundt. Veldig deilig å ikke bo midt oppe i "by-kaoset" egentlig.


Akerselva.


Vi fant rumpetroll! Tror jeg ikke jeg har sett siden jeg var 12... (ikke i selve akerselva altså, men i en damm like ved..;) )


I Nydalen allè ligger ett koselig lite bakeri, der alt er økologisk! Det oppdaga jeg faktisk nå nettopp..men bedre sent enn aldri;)Der kjøpte jeg meg en brownie med hjerte på...


..så satte jeg meg i parken for å spise brownien, og da kom det en liten pip hoppende som også ville smake brownie.
Spurver er så søte, skulle ønske jeg kunne ta dem med hjem og ha dem som kjæledyr...:)Og tadaa! Innlegget avsluttes med verdens mest entusiastiske amatøraktige hoppebilde.Håper dere også har hatt en finfin helg :) Imorgen er det på `n igjen med jobbing en uke, og så er det FERIE :D


Én kommentar

Mjuuugly

19.jul.2010 kl.14:16

Så deilig med elv, park og bakeri med økologiske godsaker i nærheten. Helt nydelig! Det er sikkert veldig praktisk å bo i sentrum, men det er godt å ha fullstendig ro rundt seg også, det får man aldri i sentrum.

Rumpetroll er så skjønne! Jeg har heller ikke sett disse på titalls år, søren au :P

Skriv en ny kommentar

hits