Keep dancing, rosa smoothie og konkurranse..

Igår fant jeg ett lite nett med søte små klyper inni. Kommer ikke på navnet på butikken jeg fant det i, men er de ikke søte? Jeg irriterer meg ofte over små poser som ikke vil lukkes skikkelig, og har tenkt at jeg skulle hatt en klesklype eller to tilgjengelig. Jeg eier ikke klesklyper, når jeg tenker meg om. Nå trenger jeg ikke klesklype lenger, for nå har jeg disse :DKeep dancing skal dessuten minne meg på å huske å danse, for det elsker jeg, men i perioder så glemmer jeg hvor viktig det er for meg, og gir det på en måte litt opp. Og når jeg da endelig får danset igjen så kjenner jeg at det gjør meg glad, og skjønner ikke hvorfor jeg lot interessen "forfalle".  Jeg tror det er sunt å bruke tid på ting man liker å gjøre, ikke bare plikter og ting man føler man MÅ gjøre. Det er livet for kort til. Så - keep dancing - eller hva nå enn som måtte få deg til å føle deg glad! :)


Ellers har jeg skikkelige jordbær  C R A V I N G S  for tida, så da passer det fint med en stor porsjon jordbærsmoothie innimellom all jordbær fråtsingen... Nytt blad i postkassen + forfriskende smoothie er skikkelig kveldskos i mine øyne!I tillegg til frosne jordbær pleier jeg å bruke blandt annet pomegranate pulver fra soyou for ekstra påfyll av næring og antioksidanter. Dette pulveret er herlig rosa i fargen og passer dermed utmerket i en jordbær smoothie!
og forresten...http://mewkid.blogg.no/1278602327_konkurranse.html

Jeg vil veldig,veldig gjerne vinne smykke fra Tasty! Så denne konkurransen måtte jeg bare delta i.

9 kommentarer

Silje Silje

10.jul.2010 kl.11:33

Jeg drikker også masse jordbærsmoothie for tiden, gjort det hver dag i flere uker nå :D Nam nam, og med supermat oppi såklart.

sv: Hehe, ja det der et et sånt type innlegg som kommer til å bli slettet. Holder på med storopprydning i arkivet.

Ella

10.jul.2010 kl.13:08

Jeg fikk superlyst på smoothie nå!

Veronica

10.jul.2010 kl.14:04

Søte klyper ja!

sv: er eplemost med kullsyre virkelig bare rogalands? Ja er vel kanskje berentsen som har dem og, tror jeg drakk det sist jeg var der. Rosa Panterbrusen er ihvertfall deres!! (Og den har jeg skrevet om ;). ) Kan huske å nevne den ihvertfall.

Ingrid

10.jul.2010 kl.14:50

Kjempesøte de klypene :-D Og smarte, trengs alltid....mest når man ikke har dem da :-P

Smoothien så helt herlig ut!!!

Btw, takk for tips om den deoen lenger ned, skal testes ut :-D

Ha en fortsatt topp helg

MelissaBianca

11.jul.2010 kl.13:49

sv; jaa har hørt masse masse bra! gleder meg veldig! :)

Amfitriti

11.jul.2010 kl.15:51

Sv: Så koselig, den er virkelig god:-) Det blir sikkert kjempefint på det nye senteret, som jeg sa, tilgjengelighet er det viktigste for jeg. Jeg har sats rett ved der jeg bor og en rett ved jobben. Det holder å reise byen rundt for yoga kurset;-)

Warunee

11.jul.2010 kl.21:04

De klypene var kjempesøte! Og jordbær!! Jeg craver jordbær hele tiden, spiser en kurv hver dag.

Isabell Surrehue

11.jul.2010 kl.23:53

De var kjempe søte :) Smoothies er utrolig godt, men jeg er så dårlig på å lage det. Får aldri tid liksom. Hehe

Beate

13.jul.2010 kl.22:20

Jeg har letet etter sånne klyper.

Får titte etter det når jeg drar på ferie :)

Skriv en ny kommentar

hits