Deo-tips

Iherb har reddet meg, igjen :)
Jeg har prøvd utallige deodoranter - uten hell. De skal være naturlige, UTEN aluminium, og de skal ikke lukte for mye.
De jeg har prøvd har ikke funket. Enten lukter de rart eller så virker det som de fremkaller svettelukt istedet for å stoppe den. Nei usj, jeg er kresen når det gjelder deodoranter. Sterilan kan kanskje funke de, men de er med aluminium og irriterer sensitiv hud, så da hjelper det meg lite.

Roll-on deodorant med lukt av jasmin funker, og jeg bestilte den nettopp fordi den hadde fått så mange positive tilbakemeldinger fra andre som hadde prøvd den. Så nå er jeg fornøyd, og kommer nok til å bestille denne igjen. Muligens en annen variant neste gang, for den finnes i forskjellige lukter.Jasmin lukten er jo litt spesielt, men jeg liker den egentlig jeg, og dessuten forsvinner lukten nokså raskt. Kjøpes for $5.19 på Iherb - så ikke er det spesielt dyrt heller.

Bare ett lite tips til dere Iherb-shoppere til neste gang dere er på utkikk etter en effektiv og naturlig deodorant!


5 kommentarer

Silje Silje

06.jul.2010 kl.22:39

Har tenkt på den nye fra Body Shop jeg, har hørt bra om den også. Er den du kjøpte slik at man svetter hysterisk mye av den? Det skal visst ikke bodyshop'en være, til tross for at den er uten aluminium.

Kine - Get juicing

06.jul.2010 kl.23:54

Silje: Jeg kan ikke snakke for andre som har prøvd den nye fra body shop, men jeg har kastet min i søpla etter en "prøveperiode"..det var egentlig den jeg siktet til når jeg skrev at noen fremkaller ekstra mye svette. Men som sagt,jeg kan ikke snakke for andre,mulig den funker bra for noen..men både jeg og samboern har prøvd to forskjellige av disse og vi følte vi gikk rundt og stinket når vi brukte disse..=/ Veldig dumt, for jeg hadde også forventninger til disse på forhånd..

Veronica

07.jul.2010 kl.10:43

Så rart at man kan svette av en deo!! Men alt er vel mulig.

Absolutt bra det kommer ting som er fri fra kjemikalier. Hørte aldri om noe sånt da jeg var yngre, så jeg begynte aldri med sminke eller noe ting "unødvending" pga jeg hadde en magefølelse som sa at dette kan ikke være bra for oss i lengden.... og så lærte jeg om e-stoffer i mat, og DET er jo ikke bra for oss i lengden!!!

Så mot slutten av tenårene så fristet det jo heller ikke å begynne med slikt pga jeg forsto ikke innholdet... jeg kan fortsatt ikke se på et slikt produkt og se om det er bra eller ikke, men jeg forstår jo noe etterhvert... min "anti-klister-hjerne" husker noen ord. De er jo så lange alle xD

sv: prøv det brødet du, men hvis du kan, ha i egg også. Jeg har laget ett innlegg til jeg kan legge det ut idag for den saks skyld... med den andre halve posen. Lagde burgerbrød jeg ;) haha. Men da får du lest litt mer der hva jeg syntes om konsistensen. Tror nøkkelen er egg og en mindre porsjon om gangen. men hvem sier vel nei til nybakt brød hver dag ;)

Mjuuugly

07.jul.2010 kl.16:02

sv: Hehe, nei, absolutt ikke. Nå vet jeg ikke hvordan andre gjør det, men jeg lastet opp bildet på tinypic.com og brukte den øverste linken. Lagret den så i "widgets" og fjernet den første linken: "http//:tinypic.com" og byttet den ut med linken til "Bevisste bloggere"-siden. Håper du finner ut av det :)

Kjempefint med deotips. Har funnet en jeg er ganske fornøyd med, men tror jeg må teste denne og etterhvert! :D

Line

20.jul.2010 kl.15:32

Takk for tipset. Synes selv det er vanskelig å finne deodoranter som er naturlige, fungerer og lukter godt:)

L:)

Skriv en ny kommentar

hits