Tilbake til Oslo og (nesten) skyfri himmel

Det var ett par dager med sol og varmt hjemme også, men da jeg kom til Oslo igjen igår kveld føltes det nesten som jeg var kommet til Syden. Genseren jeg hadde på meg føltes plutselig aaltfor varm med andre ord :)

Bildet er tatt hjemme med skogen(nærmeste nabo) som bakgrunn. Skog rett utfor soveroms vinduet er forresten ikke like kjekt nå som det var da jeg var barn. På en eller annen måte har jeg blitt mer pysete med årene, og ligger våken til langt på natt for å høre etter mistenksomme lyder i skogen. Noen som har sett Blair witch project? Anbefales ikke å se hvis du bor nær skogen! Egentlig anbefales det ikke å se skrekkfilmer i det hele tatt hvis du er like pysete (og fantasifull) som meg, men det er en annen sak. Er jo ikke alltid like lett å la være, hvis man bare har en armkrok å sitte i...

Men, som sagt så skinner solen. Så jeg skal straks ut og slenge meg på ett gress ett eller annet sted med denne boka:


Noen som har lest den? Jeg tror jeg har noe å glede meg til!


Med ut på tur skal denne:
Naturlig solkrem - fysisk filter med faktor 30! Takk for tipset, Beate!
Jeg trenger såpass høy faktor, for jeg flasser på nesen allerede..5 kommentarer

LINDA JOHNSEN

06.jul.2010 kl.13:26

så pent bilde av deg :)

Lene og Linda

06.jul.2010 kl.14:55

Det er en fantastisk bok, vakker historie samtidig som man lærer en del fakta om Cuba under Castro - veldig interresant. Gled deg og ha en strålende sommerdag.

:-) Linda

Kine - Get juicing

06.jul.2010 kl.18:58

Linda: Høres ut som en bok for meg - gleder meg til å komme skikkelig i gang med den:) Tusen takk!

Happy Monkey

06.jul.2010 kl.20:45

SV: Jeg tror vi er flere som er avhengige av sjokolade. Stort sett holder jeg meg unna, men når jeg lager rå konfekt, går døra til kjøleskapet opp med høy frekvens påfølgende dager. ;-)

Warunee

08.jul.2010 kl.13:36

Så fint bilde av deg! Jeg elsker skrekkfilmer, men får en fantastisk fantasi etterpå. Sier til meg selv hver gang at dette blir den siste skrekkfilmen, men åh neida!

Skriv en ny kommentar

hits