Sløv på sommeren..

..bloggingen har vært sløv i det siste, noe som blandt annet skyldes at jeg har vært

..her...bare ett par dager, men det holdt for denne gang. Teltet som vi begynte å sette opp rundt midnatt var ødelagt, og selv om jeg er "vandt med" å sove under åpen himmel, var ikke det så fristende på en festival der fulle,ukloke mennesker løper rundt over alt og herjer til kl.7 på morgenen...vet aldri hva de kan finne på å gjøre med sovende mennesker :) 

Nå er  jeg hjemme på ferie og her er jeg verken veldig kreativ på kjøkkenet (overlater det til grillmesteren- altså paps) og mams, som lager hjemmelagede kjøttkaker. Det blir ikke mange "juicy" innlegg mens jeg er her, og jeg bruker ikke like mye tid på blogg. Men slik blir det vel for de fleste på sommeren...

Men altså, bilder kommer! - når jeg bare får lagt de inn.For her hjemme dropper jeg det elendige rosa-liksom-kameraet mitt til fordel for speilrefleks kamera, som jeg "får lov til" å låne. Er livredd for å miste det i bakken, for det er ikke få kameraer jeg har ødelagt opp gjennom årene. Er så slepphendt at jeg burde egentlig holdt meg unna slike dyre ting. Men det klarer jeg ikke, for det er så morro å ta detaljerte bilder med ett kamera som faktisk viser klart og tydelig hva som er på bildene - slik at dere slipper å gjette dere frem, og slik at jeg slipper å unnskylde meg for dårlig bildekvalitet for hvert bilde jeg legger ut..

Gjett om jeg skal ha ett slikt kamera...en eller annen gang. Canon 500d <3

6 kommentarer

Veronica

04.jul.2010 kl.18:02

Hehe nei slepphendt og nye dyre kameraer er ikke bra. Skjønner godt den der!! Men jeg synes da et vanlig digitalkamera kan ta rimelig ok bilder, man ser hva det er!! Mobilbilder derimot... fyameg... matblogg og mobilkamera er IKKE kombinasjonen.... (jeg kan da selv ta et annet og mobilbilde, men det er jo ikke hele bloggen... noen klarer det og).

sv: iskaffe som minner om de der... nei hmm kan ikke si det høres kjent ut. Smak sjøgress/tang, er veldig godt!! :D

Christina Slette Johnsen

04.jul.2010 kl.19:02

håper du har kost deg :)

Silje Silje

04.jul.2010 kl.20:26

Deilig å la bloggen være litt for seg selv nå på sommeren. Kos deg!! :)

Happy Monkey

05.jul.2010 kl.12:18

Det blir sånn på sommeren. Håper du hadde det fint der da :-)

Warunee

05.jul.2010 kl.16:12

Ser ut som du har en fin sommer, og da blir det naturlig nok mindre blogging! Ha en flott sommerferie :)

Silje Silje

06.jul.2010 kl.09:19

Ja absolutt, kunne ikke blitt bedre :-)

Skriv en ny kommentar

hits